We were appointed to re-design the reception area of Beaumont Medical Centre in Whitley Bay.

The existing space required modernising and there was a lack of privacy between the reception desk and waiting area.

We re-designed the space, firstly providing a more welcoming and easy accessible environment. Secondly, the reception has clearly defined zones. A new glass modesty screen prevents conversations between staff and patients being heard in the waiting area.

Fit-out work comprised of new ceilings, lighting, bespoke reception desk, joinery and finishes throughout to complete the reception design. Construction took place out of office hours to ensure medical centre operations could most importantly still be maintained without interruption.

www.beaumontparkmedicalgroup.co.uk

Creative Solutions for Interior Projects