We were pleased to work with Raval in creating their new restaurant design, situated within the heart of the Conservation Area of Gateshead Quays.

The existing listed building provided a number of challenges in converting the former warehouse to restaurant use. However, the space has been extensively re-modelled to suit the new requirement.

A new back-lit bar design provides a central feature and reception, with separate lounge and dining areas radiating from the core area. We provided lighting layouts, joinery details, material and finishes specifications. We also sourced new furniture and artwork to complete the restaurant design.

Restoration of the existing shopfront is in line with the Conservation Area policy. We re-installed the external shop awnings, which add a bold feature and original character back to the building frontage.

Raval’s sophisticated and award-winning Indian restaurant overlooks the spectacular Newcastle and Gateshead cityscape.  The team of world class chefs deliver the very best in contemporary Indian fusion food.

Raval Indian Restaurant, Brasserie & Bar Newcastle

Creative Solutions for Interior Projects