We were pleased to work with Raval in creating their new restaurant design. The building sits within the heart of the Gateshead Quays area.

The site provided a number of challenges in converting the former warehouse to a restaurant. The space has been extensively updated to suit the new use.

A new back-lit bar provides a central feature and welcoming area. A separate lounge and dining area radiate from the core space. Our lighting and furniture designs work together with the new finishes to create a stylish and minimal interior.

Restoration details of the shopfront follow the design guides of the Conservation Area. New external awnings give a bold feature and add original character back to the building frontage.

Raval’s award-winning Indian restaurant overlooks the spectacular Newcastle and Gateshead cityscape. The team of world class chefs deliver the very best in Indian fusion food.

Raval Indian Restaurant, Brasserie & Bar Newcastle

Creative Solutions for Interior Projects